Kredi kartıyla Turkcell fatura yatırma
Bankalar kredi kartı kabul eden ödeme sistemlerini tahsis ettikleri firmalardan ciddi teminatlar isterler ve buna mukabil kredi kartlarının sorumluluklarını alırlar. Yani kredi kartı ile yapacağınız ödemeler güvenlidir. Anında yansıyacağı için kontrolünü de hızlıca yapabilirsiniz.

Kredi kartıyla Turkcell fatura yatırma, bir banka gibi, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme kurumumu tarafından yetkilendirilmiş, tahsilat aracı kuruluşudur. Firmamızın bir bankadan farkı Mevduat ve kredi gibi finans hizmetleri vermeyişidir. Bunun dışında bir bankanın tüm sorumluluk ve yetkilerine sahiptir.

Turkcell Fatura ödemelerinizi nakit olarak yapabildiğiniz gibi, dilerseniz, tahsilat ofislerimizden veya internet sitemiz üzerinden kredi kartınızla da yapabilirsiniz. Kredi kartıyla Turkcell fatura ödemesi ödeyebilmek için sokakları arşınlama devri kapandı. 4000’e yakın tahsilat ofisi ve Dünya’nın her yerinden dilediğiniz yerinden bağlanabildiğiniz internet sitemizler her zaman hizmetinizdeyiz.

Kredi kartı ile Turkcell fatura ödeme işlemleriniz için terk yapmanız gereken, hemen internet sitemize girmek veya bir Fatura Merkezi Tahsilat ofisine gitmek.

Daha Ayrintili Bilgi almak için Turkcell Resmi Sayfasını takip edin.

https://www.turkcell.com.tr/

Turkcell'le Bağlan Hayata 
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: