Kredi Kartı ile Turkcell Fatura Ödeme
Kredi kartı ve online bankacılık hizmetlerinin kullanıcılarına sağladığı çok önemli avantajlardan biri de kullandığımız turkcelll hatların faturalarını bankacılık hizmetlerini kullanarak ödeyebilmektir. Bankaya giderek cep telefon faturalarımızı ödeyebildiğimiz gibi bankaların verdiği kredi kartları ile de cep telefonu veya ev telefonu faturalarını ödeyebilmekteyiz. Kredi kartı ile Türkcell fatura ödeme işlemi de kredi kartı ile elde ettiğimiz önemli avantajlardandır.

Kredi kartını kullanarak yine cep telefonu aracılığı ile bankaların müşteri hizmetlerini arayabiliriz. Bankaların müşteri hizmetlerini aradığımız zaman sesli yanıt sistemi ile veya telefonun tuşlarını kullanarak ödeme yapabiliriz. Ayrıca müşteri temsilcisine bağlanarak da kredi kartı ile Turkcell fatura ödeme işlemini gerçekleştirebiliriz. Bu işlemlerin her biri farklı yönlendirmeler ve işlemler gerektirmektedir. Ancak genel olarak hepsiyle aynı amacı gerçekleştirebilmekteyiz.

Bu işlemlerin sonunda Türkcell faturalarımızı ödemiş olarak telefonu kapatabiliriz. Sesli yanıt sistemini kullanarak cep telefonu operatörü faturamızı kısa birkaç işlem ile ödeyebilmekteyiz. Bu kısa işlemlerden biraz bahsedersek eğer bu işlemler şunlardır diyebiliriz: Öncelikle bankanın müşteri hizmetlerini aramamız ve bankanın bir sesli yanıt sisteminin olması gerekmektedir.

Sesli yanıt sistemleri ile bankalar gereksiz zaman kaybını önledikleri gibi müşterilerin sesli yanıt sistemini ücretsiz olarak kullanarak işlemlerini gerçekleştirmesini sağlamaktadırlar. Sesli yanıt sistemine cep telefon faturamı ödemek istiyorum dediğiniz zaman bankanın telefon bankacılığı sistemlerinin sizden isteyeceği bazı bilgiler olacaktır. Bu bilgiler cep telefon numaranız vs. olabilir.

Bu bilgileri eksiksiz ve doğru olarak girmeniz gerekmektedir. İşlemin sonunda onay vermeniz için yapmanız gerekenler istenmektedir. Onay işlemlerini de gerçekleştirdikten sonra Türkcell faturanızı ödemiş olursunuz. Bu ödeme işlemini yapabilmek için müşteri hizmetlerini aradığınız bankadan kullandığınız kredi kartınızın olması şarttır. Kredi kartı bilgilerinizin teyit edilmesi için ayrıca bazı bilgiler sorulabilmektedir. Bu bilgileri de doğru ve eksiksiz olarak girmeniz gerekmektedir. Türkcell faturanızı bankaların müşteri hizmetlerini kullanarak ödeyebileceğiniz gibi Türkcell müşteri hizmetlerini arayarak da ödeyebilirsiniz. Bunun için Türkcell müşteri hizmetlerini aramanız ve fatura ödeme işlemini yapmak istediğinizi sesli yanıt sistemine belirtmeniz veya tuşlara basarak yapacağınız işlemlerle göstermeniz ve belirtmeniz gerekmektedir.

Türkcell müşteri hizmetlerinin sesli yanıt sistemi ile fatura ödeme işlemini yaparken sizden istenecek bilgileri doğru girdikten sonra fatura borcunuzun ödenmesi için kredi kartı bilgilerinizi de doğru ve eksiksiz olarak girmeniz ve onay vermeniz gerekmektedir. Bu işlemler tuşlara basılarak yapılmaktadır. Türkcell müşteri hizmetleri ile kredi kartı kullanarak fatura ödeme işlemini gerçekleştirebilmektesiniz. Onay verdikten sonra başka bir işlem yapıp yapmayacağınıza karar vererek telefonu kapatabilirsiniz. Görüldüğü gibi kredi kartı ile ödeme yapmak ve Türkcell faturası ödemek son derece kolay işlemleri içermektedir. Kredi kartı ile Türkcell faturasını ödeme yöntemlerinden biri de Türkcell bayilerine giderek buradan kredi kartı ile ödeme yapmaktır.

Türkcell ödeme merkezi olarak da faaliyet gösteren Turkcell bayilerinin özellikle merkez bayi olması şarttır. Çünkü fatura ödemelerini merkez bayiler dışında bayilerin kabul etmesi henüz mümkün değildir. Merkez bayilere giderek kredi kartını verip pos cihazından fatura tutarı kadar para tahsil edilmesini isteyebilir ayrıca sistemden de fatura borcunuzun ödendiğini gösterir işlemin yapıldığına dair makbuzunu isteyebilirsiniz. Bu işlemler de nakit para kullanmadan kredi kartının sağladığı geniş avantajlar arasındadır.

Kredi kartı kullanarak Türkcell faturası ödemek için bankaların şubelerini de kullanabilirsiniz. Bu defa Türkcell bayisinin yerine bankaya giderek bankaları gişe işlemleri için sıra alıp sıranız gelince de banka görevlisine ödemek istediğiniz Türkcell numarasını vererek fatura borcunun kredi kartından tahsil edilmesini isteyebilirsiniz.

Daha Ayrintili Bilgi almak için Turkcell Resmi Sayfasını takip edin.

https://www.turkcell.com.tr/

Turkcell'le Bağlan Hayata 
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: